Pogoji za vpis

V program Geologija se lahko v skladu z 38a., 38b. in 41. členom Zakona o visokem šolstvu ter 115. členom Statuta UL vpiše, kdor je končal:

  1. univerzitetni ali visoki strokovni študijski program prve stopnje Geologija ali primerljiv študijski program prve stopnje s področja geologije, ki se izvaja na visokošolskih zavodih v Sloveniji ali tujini.
  2. univerzitetni ali visokošolski strokovni študijski program prve stopnje z drugih področij, ki se izvajajo na visokošolskih zavodih v Sloveniji ali tujini, če kandidat pred vpisom opravi tiste študijske obveznosti iz nabora predmetov univerzitetnega študijskega programa prve stopnje Geologija, ki so bistvene za nadaljevanje študija, v obsegu od 10 do 60 ECTS. Obveznosti se določijo glede na kandidatovo področje prvostopenjskega študija in jih za vsakega posameznika posebej določi študijska komisija Oddelka za geologijo.

 

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.