Pogoji za vpis

V program Geologija se lahko v skladu z 38a., 38b. in 41. členom Zakona o visokem šolstvu ter 115. členom Statuta UL vpiše, kdor je končal:

  1. univerzitetni ali visoki strokovni študijski program prve stopnje Geologija ali primerljiv študijski program prve stopnje s področja geologije, ki se izvaja na visokošolskih zavodih v Sloveniji ali tujini.
  2. univerzitetni ali visokošolski strokovni študijski program prve stopnje z drugih področij, ki se izvajajo na visokošolskih zavodih v Sloveniji ali tujini, če kandidat pred vpisom opravi tiste študijske obveznosti iz nabora predmetov univerzitetnega študijskega programa prve stopnje Geologija, ki so bistvene za nadaljevanje študija, v obsegu od 10 do 60 ECTS. Obveznosti se določijo glede na kandidatovo področje prvostopenjskega študija in jih za vsakega posameznika posebej določi študijska komisija Oddelka za geologijo.

 

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.