Za prehod med študijskimi programi šteje prenehanje študentovega izobraževanja v študijskem programu, v katerega se je vpisal, in nadaljevanje izobraževanja v novem študijskem programu.

Možen je prehod iz katerega koli univerzitetnega programa, če so izpolnjeni pogoji za vpis v program.

Pri odobritvi in določitvi potrebnih obveznosti Študijska komisija Oddelka za geologijo določi, kateri predmeti se priznajo oz. v kakšnem obsegu se priznajo že opravljene študijske obveznosti, in opredeli dodatno zahtevane kreditne točke. Na podlagi tega komisija določi, v kateri letnik se lahko študent vpiše.

Možen je tudi prehod iz sedanjega univerzitetnega študijskega programa geologije. Pri prehodu se upoštevajo kreditne točke ECTS, dosežene v predhodnem programu; na podlagi tega se določi, v kateri letnik se lahko študent vpiše. Možen je tudi prehod iz vseh univerzitetnih študijskih programov s področja geologije na univerzah, ki imajo verificirane študijske programe. Pri prehodu se upoštevajo kreditne točke ECTS, dosežene v predhodnem programu. Na podlagi doseženih kreditnih točk v predhodnem programu se določi, v kateri letnik se lahko študent vpiše.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.