ADRIA Internship program – poziv za prijavo

Pozdravljeni,

ponovno objavljamo poziv za prijavo na praktično usposabljanje za študente:

 

Dragi študenti zaključnih letnikov,

V sklopu programa je na voljo 20 štipendij za študente zaključnih letnikov študija, a posamezno podjetje iz sektorja neenergetskih mineralnih surovin lahko prijavlja največ dva študenta. Predstavniki industrije so s svojimi predlogi o potencialnih vsebinah prakse in željenih profilih štipendistov veliko doprinesli k nadaljnjemu ustvarjanju pilotnega programa.

Strokovna študentska praksa lahko traja od 1 do 3 mesece. Na prakso pridejo študenti, ki so zaključili dodiplomski študij smeri rudarstva, geologije, kemijske tehnologije, metalurgije, inženirstva okolja in podobno iz Adria regije. S projektom se v času trajanja strokovne študentske prakse predvideva financiranje študentskih stroškov v mesečnem znesku 500,00 EUR.

V projektni konzorcij so vključene sledeče fakultete Sveučilišta u Zagrebu: Rudarsko-geološko-naftni fakultet (RGNF), Prirodoslovno-matematički fakultet (PMF), Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije (FKIT), Prehrambeno-biotehnološki fakultet (PBF), Metalurški fakultet, Sisak (SIMET) in Geothenički fakultet, Varaždin (GFV).

Cilj je razviti uspešen program prakse za študente iz vzhodne in jugovzhodne Evrope, ki bo 20 študentom zadnjih letnikov smeri rudarstva, geologije, geološkega inženirstva, metalurgije in ekoinženirstva omogočil, da so prisotni na praksi v sodelovanju z delodajalci in institucijami iz ADRIA regije.

Spletna prijava na študentsko prakso se nahaja na naslednji povezavi: https://www.rgn.unizg.hr/en/online-application-for-adria-internship-programme.

Zaradi omejenega števila mest bodo prijave obravnavane glede na vrstni red prispetja. Rektorjeva ali dekanova nagrada ni pogoj za pridobitev prakse. Vse mobilnosti morajo biti realizirane v letu 2019.

Dostopni smo za vse morebitne dodatne informacije.

Srečno!

izv.prof. Sibila Borojević Šoštarić sborosos@rgn.hr

doc. Vječislav Bohanek vbohanek@rgn.hr

Lucija Aljinović laljinovic@rgn.hr

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.