KO – LAB NTF X ŠKUC

 

V petek, 19. 07. 2019 je ob 20.00 z predstavitveno modno revijo potekalo odprtje prodajne razstave študentov Oddeleka za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje, Katedre za oblikovanje tekstilij in oblačil z naslovom KO – LAB  NTF x DOBIMO SE PRED ŠKUCEM, ki je trajala od 19. 07. do 28. 07. 2019 in se vsakoletno odvija v okviru poletnega festivala Dobimo se pred ŠKUCemna Starem trgu 21 v Ljubljani. Festival Dobimo se pred Škucem predstavlja sklop raznolikih, kulturi in ustvarjalnosti posvečenih, sproščenih popoldnevov in večerov, ki so brez vstopnine in se odvijajo od 19. 07. do 28. 07. 2019, pred ŠKUCem.

Študentje oblikovanja UL NTF so v letošnjih zaključnih projektih po vzoru sodelovanj v sodobni modi oblikovali interdisciplinarne kolekcije s krovnim naslovom KO – LAB. V njih so povezovali različna področja, odpirali nove teme, sodelovali medgeneracijsko, z lokalnimi skupnostmi, različnimi proizvajalci in rokodelci, institucijami in društvi, s študenti drugih fakultet, prijatelji, sorodniki, umetniki, sami med seboj. V projektih so se izkušnje in znanja pretakala obojestransko, vsako sodelovanje pa je prineslo nekaj novega in pozitivnega za vse sodelujoče.
Za glasbeno popestritev med dogodkom bo poskrbela ekipa ŠKUC Ventilatorja s Chilli Space večerom.

Sodelujoči študenti(ke): Ina BölsingAna BozovićŽiga BrezovnikMark CvelbarManca DrusanyMargarita GardinaMaja GazvodaKarin GosencaZala HrastarŠpela HudobivnikAnja JaklinNeža KnificŠpela KoširAnita MiklavčičAnže MrakJaka PodgoršekHana PodvršičNeža SimčičSara ŠmidTeja ŠterKatrin VečerinaTanja VidicNina Žnidaršič.

Koordinacija revije in razstave NTF: Hana Podvršič, Maja GazvodaAnže MrakMargarita GardinaZala Hrastar in Estera Lovrec.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.