KO – LAB NTF x ŠKUC

V petek, 19. 07. 2019 ob 20.00, vabljeni na ogled Modne revije in odprtje prodajne Razstave

z naslovom KO – LAB NTF x DOBIMO SE PRED ŠKUCEM

Oddeleka za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje, Katedre za oblikovanje tekstilij in oblačil.

 

Revija in prodajna razstava študentov OTO, ki bo trajala od 19. 07. do 28. 07. 2019 vsak dan od 17h dalje, se vsakoletno odvija v okviru poletnega festivala Dobimo se pred ŠKUCem, na Starem trgu 21 v Ljubljani. Festival Dobimo se pred Škucem predstavlja sklop raznolikih, kulturi in ustvarjalnosti posvečenih, sproščenih popoldnevov in večerov, ki so brez vstopnine in se odvijajo od 19. 07. do 28. 07. 2019, pred ŠKUCem.

Študentje oblikovanja UL NTF so v letošnjih zaključnih projektih po vzoru sodelovanj v sodobni modi oblikovali interdisciplinarne kolekcije s krovnim naslovom KO – LAB. V njih so povezovali različna področja, odpirali nove teme, sodelovali medgeneracijsko, z lokalnimi skupnostmi, različnimi proizvajalci in rokodelci, institucijami in društvi, s študenti drugih fakultet, prijatelji, sorodniki, umetniki, sami med seboj. V projektih so se izkušnje in znanja pretakala obojestransko, vsako sodelovanje pa je prineslo nekaj novega in pozitivnega za vse sodelujoče.
Za glasbeno popestritev med dogodkom bo poskrbela ekipa ŠKUC Ventilatorja s Chilli Space večerom.

Sodelujoči študenti(ke): Ina Bölsing, Ana Bozović, Žiga Brezovnik, Mark Cvelbar, Manca Drusany, Margarita Gardina, Maja Gazvoda, Karin Gosenca, Zala Hrastar, Špela Hudobivnik, Anja Jaklin, Neža Knific, Špela Košir, Anita Miklavčič, Anže Mrak, Jaka Podgoršek, Hana Podvršič, Neža Simčič, Sara Šmid, Teja Šter, Katrin Večerina, Tanja Vidic, Nina Žnidaršič.

Koordinacija revije in razstave NTF: Hana Podvršič, Maja Gazvoda, Anže Mrak, Margarita Gardina, Zala Hrastar in Estera Lovrec.

 

Dobimo se pred ŠKUCem X NTF !

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.