Tečaj risanja in slikanja 2022

Katedra za oblikovanje tekstilij in oblačil tudi letos pripravlja PRIPRAVLJALNI TEČAJ RISANJA IN SLIKANJA. Tečaj je namenjen kandidatom za študij oblikovanja tekstilij in oblačil in vsem, ki bi radi pridobili ali izpopolnili znanja in veščine risanja in slikanja. Tečaj bo potekal ob petkih, od 4. marca do 6. maja 2022 (razen 12. 3.) od 15:30 do 20:00, v risalnici Katedre za oblikovanje Tekstilij in oblačil v 6. nadstropju, NTF OTGO, Snežniška cesta 5, Ljubljana. Cena tečaja je 250 EUR in v primeru, da bo prijav manj kot 15, tečaja ne bo.

Tečaj bo vodil prof. Dušan Kirbiš, akademski slikar.

Prijave na tečaj sprejemamo do 3. 3. 2022 na e-naslov barbara.lavrinc@ntf.uni-lj.si z navedbo podatkov za prijavo: Ime, priimek, naslov stalnega bivališča, telefon, e-naslov. Kandidat bo prejel položnico za plačilo. Potrdilo o plačilu tečaja je potrebno prinesti s seboj na prvo uro tečaja 4. marca 2022.

Predstavitev poteka tečaja
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.