Poslanica 3D dogodku

Iskrena hvala v imenu organizatorjev, da ste se na vabilo odzvali in se tako na dogodku združili pionirji, inovatorji, raziskovalci, praktiki in navdušenci tehnologije prihodnosti, kar 3D-tisk zagotovo je. Hvaležni smo, da smo lahko z vašo pomočjo, dragi predavatelji, razstavljavci, mediji in simpatizerji, predstavili obiskovalcem, pa tudi širni Sloveniji, do kako izrednih dosežkov prihajajo naši strokovnjaki in kakšna je prihodnost razvoja 3D-tiska v industriji in mnogih drugih panogah.

Verjamemo, da so se na dogodku evocirale prave ideje in bomo naredili sinergijski korak naprej skupaj. Vodilna nit dogajanja je bila želja, da bi vzporedno s tehnološko evolucijo potekala tudi evolucija zavesti in medčloveških odnosov, torej da bi zmogli pustiti zunaj tipično slovensko zavist, strah pred konkurenco in tekmovalnost.

Kako bi bilo, če bi vsak v svojem srcu raje 3D natisnil vrednote, ob katerih človeški faktor ne bo deloval separatistično, temveč povezovalno? Kaj če bi ob tem, ko tlakujemo nove tehnološke možnosti in priložnosti, vzpostavili tudi način dela, ob katerem skupaj pomenimo več kot vsak posebej?

Naj bodo 3 dimenzije 3 vrednote: spoštovanje, povezanost in iskrenost, saj bomo tako dosegli eksponentne učinke ne samo kot strokovnjaki, temveč v prvi vrsti kot Ljudje. Samo v odnosu človek-človek je lahko človek-človek in če nam uspe posvojiti to zavedanje, lahko s svojim znanjem, trudom in razumevanjem dejansko spreminjamo svet v boljši prostor.

V imenu organizatorjev, mag. Mea Valens

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.