Alumni

Alumni klub Naravoslovnotehniške fakultete Oddelka geotehnologijo in rudarstvo Univerze v Ljubljani združuje diplomante vseh generacij, ki so kadar koli diplomirali na tej fakulteti. Na brezplačnih strokovnih, družabnih in športnih dogodkih ter druženjih boste srečali uspešne posameznike, pridobili novo znanje in nova poznanstva, preko katerih boste lahko širili svoje socialne mreže ter ustvarjali nove priložnosti za razvoj vaše kariere. Vabimo vas, da ostanete v stiku s fakulteto tudi po študiju in se nam pridružite v Alumni klubu NTF-OGRO.

 

PRIJAVNICA

za včlanitev v Alumni klub NTF-OGRO Univerze v Ljubljani.


  Ime Priimek: *

  Naslov: *

  E-pošta: *

  Datum rojstva: *

  Mobitel: *

  Dokončana stopnja študija na NTF-OGRO: *

  Program ali smer študija: *

  Leto vpisa: *

  Trenutno zaposlen v:

  Funkcija:

  Prepiši znake: * captcha

  S podpisom se včlanjujem v Alumni klub Naravoslovnotehniške fakultete Oddelka za geotehnologijo, rudarstvo in okolje UL.

  Soglasje za uporabo osebnih podatkov
  Zgoraj podpisani dovoljujem, da Naravoslovnotehniška fakulteta Oddelek za geotehnologijo, rudarstvo in okolje Univerze v Ljubljani, Aškerčeva 12, 1000 Ljubljana, (v nadaljevanju NTF-OGRO) osebne podatke, ki jih pridobi v zvezi s članstvom v klubu alumnov in aktivnostmi, povezanimi s klubom alumnov, obdeluje za namene obveščanja članov alumni kluba o dogodkih, izobraževanju in drugih obštudijskih dejavnostih NTF-OGRO ali drugih njenih pogodbenih partnerjev ter za zgodovinske, statistične in znanstvenoraziskovalne namene.

  Nadalje dovoljujem, da smejo biti osebni podatki, če je to potrebno za zgoraj navedene namene, posredovani uporabnikom osebnih podatkov, ki so zunanji izvajalci storitev, povezanih s klubom alumnov.

  Obveščanje
  Dovoljujem, da me NTF-OGRO po navadni ali elektronski pošti ali po telefonu v povezavi z delovanjem kluba alumnov obvešča o aktualnih dogodkih in aktivnostih, ki jih organizira in izvaja NTF-OGRO ali drugi gospodarski subjekti, s katerimi klub alumnov sodeluje.

  Skip to content

  Ooops...

  Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
  Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.