Vpis za bruce

Vpisne informacije za bodoče študente

Na Naravoslovnotehniški fakulteti izvajamo študijske programe vseh treh bolonjskih stopenj. Več informacij o študijskih programih najdete v zavihkih prva, druga oz. tretja stopnja.

Navodila za prijavo in vpis na drugo in tretjo stopnjo najdete na tej strani.

Razpis Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za prvo stopnjo za študijsko leto 2019/20 je objavljen na strani MIZŠ.

Prijavite se na strani MIZŠ preko spletnega portala eVš.

Tehnična pomoč za težave z digitalnim potrdilom in elektronskim podpisovanjem ter pomoč pri težavah z izpolnjevanjem elektronske vloge: ekc@gov.si

 

Prijava za Slovence, državljane članic Evropske unije in druge tuje državljane, ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji ter za osebe s priznano mednarodno zaščito in prosilci za mednarodno zaščito.+

Za vpis v študijsko leto 2019/20 sta v okviru Univerze v Ljubljani razpisana dva prijavna roka:

  • Prvi prijavni rok: 12. februar–18. marec,
  • Drugi prijavni rok: 22.–29. avgust (prosta mesta bodo objavljena 21.8.2019),

Podpisano prijavo pošljete s priporočeno pošto na naslov:

Visokošolska prijavno-informacijska služba
Univerza v Ljubljani
p.p. 524
1001 Ljubljana

Informacije o prijavno-sprejemnem postopku najdete na tej strani:

Obvestilo o tem, ali ste v prvem prijavnem roku sprejeti na želeni program, boste od Univerze v Ljubljani prejeli najkasneje do 25. julija 2019. Vpis s prvo prijavo bo potekal predvidoma (odvisno od objave rezultatov sprejemega postopka) med 25. julijem in 9. avgustom. Navodila za vpis boste prejeli po elektronski pošti.

Sprejeti v drugem prijavnem roku boste prejeli obvestilo Univerze v Ljubljani o sprejemu na želeni program do 24. septembra 2019, vpis bo potekal med 25. in 27. septembrom. Navodila za vpis boste prejeli po elektronski pošti.

 

Prijava za Slovence brez slovenskega državljanstva in tuje državljane iz držav nečlanic Evropske unije+

Prvi prijavni rok za vpis v študijskem letu 2019/20 poteka od 12. februarja do 19. aprila 2019. Prijavo na vpis pošljete do 19.4.2019, dokazila o izpolnjevanju vpisnih pogojev pa najpozneje do 1. avgusta 2019.

Naslov za pošiljanje:

Visokošolska prijavno-informacijska služba Univerza v Ljubljani
p.p. 524
1001 Ljubljana

Drugi prijavni rok za vpis v študijskem letu 2019/20 poteka od 11. do 13. septembra 2019.

V tem roku se lahko prijavijo kandidati, ki se v izbirnem postopku prvega roka niso uvrstili v nobenega od programov. Vsi kandidati s tujimi srednješolskimi listinami morajo že imeti sklep o priznanju te listine.

Prijavo za vpis in dokazila o izpolnjevanju vpisnih pogojev je potrebno poslati najpozneje do 14. septembra 2019 na naslov:

Naravoslovnotehniška fakulteta
Študentski referat
Aškerčeva 12
1000 Ljubljana

Sprejeti študenti boste navodila za vpis prejeli po elektronski pošti.

Year Plus - Leto plus za tuje študente+

Tujim študentom je v okviru Leta plus omogočeno intenzivno učenje slovenščine. Leto plus je sklop vsebin in predmetov (poleg obvezne slovenščine), ki ob izpolnjevanju določenih pogojev tujim študentom omogoča podaljšanje statusa študenta.

Pred vpisom v Leto plus mora biti študent obvezno vpisan v enega od študijskih programov Univerze v Ljubljani.

Več informacij najdete na tej spletni strani in v Year plus fyler_2019-20.

Prijave na Leto plus bodo odprte od 9. septembra do 4. oktobra 2019. Ker je število mest omejeno, svetujemo, da se prijavite takoj po zaključenem vpisu na izbrani študijskih program. Prijave bodo odprte na tej spletni strani.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.