USMERITVE GLEDE KORONAVIRUSA

NTF je vsaj do 13. 4. 2020 zaprta za študente in zaposlene. Vsi pedagoški, raziskovalni in poslovni procesi potekajo od doma. V stavbah dežurajo le varnostniki pooblaščenega podjetja za fizično in tehnično varovanje, ki ima z NTF sklenjeno pogodbo o opravljanju storitve.

Zgornje navodilo je povzeto po Odloku vlade RS in Sklepu rektorja.

Vse tekoče informacije glede usmeritev spremljajte na povezavi UL NTF Usmeritve glede koronavirusa.

V luči spremenjenih razmer dela in študija na daljavo, v okviru projekta Digitalna UL vsem članicam in pedagogom Univerze v Ljubljani nudimo naslednje informacije in oblike podpore. V knjižnici si oglejte primere orodij za študij na daljavo, posnetke že izvedenih spletnih seminarjev, spletne delavnice, ki potekajo in direktno dostopite do podpore v okviru projekta Digitalne UL.

Vse informacije z izvajanjem študija na daljavo spremljajte na povezavi Digitalna UL.

Microsoft je svoje orodje za telekonference dal v brezplačno uporabo do sredine tega leta. Spodnje obvestilo je namenjeno študentom na izmenjavi, ki morda nimajo urejenega šolskega paketa Office365.

Vse informacije za brezplačno uporabo na povezavi MS Teams brezplačno

V času pandemije smo vsi podvrženi dodatnim stiskam, izzivom in strahu. Psihosocialna svetovalnica, ki sicer deluje na PEF, nudi pomoč vsem študentom UL. Kolikor ste v stiski, se preko elektronske pošte obrnite na usposobljene strokovnjake.

Vse dodatne informacije so vam na voljo na povezavi Psihosocialna pomoč.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.