Izvajanje študija na daljavo – Digitalna UL

V luči spremenjenih razmer dela in študija na daljavo, v okviru projekta Digitalna UL vsem članicam in pedagogom Univerze v Ljubljani nudimo naslednje informacije in oblike podpore. V knjižnici si oglejte primere orodij za študij na daljavo, posnetke že izvedenih spletnih seminarjev, spletne delavnice, ki potekajo in direktno dostopite do podpore v okviru projekta Digitalne UL.

Na spletni strani projekta https://di.uni-lj.si je odprta rubrika Izvajanje študija na daljavo, kjer:

  • opisujemo primere orodij za spletne konference oz. komunikacijo ter navajamo povezave do teh orodij (npr. Big Blue Button, MS Teams, Zoom, 4PDIH, MiTeam),
  • ponujamo spletni seminar o izvajanju predavanj na daljavo,
  • ponujamo dve spletni delavnici o uporabi spletne učilnice v Moodlu (Osnove uporabe spletne učilnice v Moodlu in Napredna uporaba spletne učilnice v Moodlu), ki bosta učiteljem in sodelavcem UL časovno neomejeno na voljo,
  • ponujamo nabor spletnih delavnic, ki bodo učiteljem in sodelavcem UL na voljo po predhodno najavljeni časovnici v projektu, pri čemer smo izvedbo vseh delavnic, načrtovanih v marcu in aprilu, podaljšali do 1. maja 2020.

V okviru projekta Digitalna UL vsem učiteljem in sodelavcem nudimo svetovanje in podporo pri didaktični in tehnični uporabi IKT (ob povpraševanju na e-poštni naslov: forum.ikt-projekti@uni-lj.si) . Svetovanje ob uporabi videokonference je možno vsak dan med 14.00 in 16.00.

 Svetovanje in podpora pri študiju na daljavo sta zagotovljeni tudi študentom UL (ob povpraševanju na e-poštni naslov: DigitalnaUL.Studenti@pef.uni-lj.si , vsak dan med 9.00 in 18.00).

Prizadevamo si, da bi spletna stran Digitalne UL postalo tudi mesto, kjer bi se združevali primeri dobrih praks. Vabimo vse, da nam pošljejo na naslov: forum.ikt-projekti@uni-lj.si svoje primere, ki bi jih želeli deliti z zaposlenimi in študenti UL.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.