Predstavitvene tehnike 2a

Letos se bodo vaje pri predmetu Predstavitvene tehnike 2a izvajale v obliki blokov in sicer:

 

5.10. 6.10. 12.10. 13.10. 19.10. 20.10. 26.10. 27.10.
Poznavanje delovanja kamere, snemanje v eksterieru. Pregled posnetega video materiala. Predavanje teorija filma. Snemanje lastnih izdelkov v studiu. Snemanje lastnih izdelkov v studiu. Pregled posnetega matriala v studiu in montaža. 2. del predavanja o filmu. Pregled in konzultacije. poprava videov. Izpit

 

Naš predmet Predstavitvene tehnike 2a se prične v ponedeljek 5. 10.2020 ob 8.20, druga skupina pride ob 10 30.

Pri predmetu bomo delali video, zato je za nas pomembno, da se dobivamo fizično. Prosimo, da se držite ukrepov, nosite maske in pazite na razdalje in higieno, sicer ne bomo mogli izvesti predmeta.

Delo bo skoncentrirano zgolj na 4 tedne, zato bomo začeli takoj. Princip dela bo enak intenzivnemu tečaju, zato vam bomo prvič razložili celoten potek, za nazaj ne bomo razlagali in kazali vaj.

Že pri prvi vaji bomo spoznavali kamero in imeli kratko snemanje, zato prosim prinesite vsak dva svoja oblikovalska kosa( dve oblačili, vaši tekstilni kosi) in kakšen rekvizit (žoga, knjiga, klobuk, sončna očala ali nekaj kar vas inspirira…). Ne nosite kar nekih kosov, ki ste jih sproti pobrali.

Prinesite tudi fotoaparate (ki snemajo video), kamere. S telefončki ne bomo delali. Prva vaja je priprava za studio, kjer boste snemali za svoj osebni video. Razmišljajte o tem, kaj bi radi od videa, inspiracija je vaš del! Pridite pripravljeni in motivirani!

Študenti, ki se ne bodo držali navodil bodo morali zapustiti vaje. Zaradi neupoštevanja nam lahko namreč onemogočijo izvajanje predmeta in bodo vsi ostali prikrajšani.

PO 4 tednih bo obvezna oddaja vaj in brez tega ne bo možno delati drugega semestra. (brez video 1, ne bo možen video 2)!

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.