PRIČETEK ŠTUDIJSKEGA LETA 2020/21

BRUCI

Vse podrobnosti o pričetku in načinu izvajanja študijskih programov boste izvedeli na sprejemu brucev v četrtek, 01. 10. 2020 ob 11:00 v predavalnici K3 (kletni prostori) na Aškerčevi 12.

 

VIŠJI LETNIKI

Urniki za študijske programe, ki jih izvajamo na Oddelku za geotehnologijo, rudarstvo in okolje bodo znani do konca tedna, saj zaradi nastale situacije trenutno potekajo še zadnja usklajevanja glede izvajanja študijskih programov. Vsekakor bomo s pričetkom izvajanja pričeli takoj v ponedeljek 05. 10. 2020. Izvajanje predmetov bo potekalo v blokih, po dva do tri predmete vzporedno. O načinu izvajanja posameznega predmeta boste obveščeni na urniku.

 

Zaradi epidemiološke situacije v državi je v stavbi fakultete vseskozi potrebno nositi masko in na za to pripravljenih mestih po potrebi razkuževati roke. V stavbo fakultete na Aškerčevi 12 se vstopa iz Aškerčeve ceste. Stavbo zapustite pri stranskih vratih na notranje parkirišče.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.