Alumni

Alumni klub Naravoslovnotehniške fakultete Katedre za tekstilno in oblačilno inženirstvo Oddelka za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje združuje diplomante vseh generacij, ki so kadar koli diplomirali na tej fakulteti. Na brezplačnih strokovnih, družabnih in športnih dogodkih ter druženjih boste srečali uspešne posameznike, pridobili novo znanje in nova poznanstva, preko katerih boste lahko širili svoje socialne mreže ter ustvarjali nove priložnosti za razvoj vaše kariere. Vabimo vas, da ostanete v stiku s fakulteto tudi po študiju in se nam pridružite v Alumni klubu NTF-OTGO.


Spoštovana kolegica, spoštovani kolega,

Naravoslovnotehniška fakulteta kot del Univerze v Ljubljani želi okrepiti odnose in sodelovanje s svojimi diplomanti, zato vas vabimo, da si ogledate krovni spletni portal Univerze v Ljubljani Alumni UL.

Na spletnem portalu Alumni UL, ki združuje vse klube alumnov Univerze v Ljubljani in njihove člane, lahko poiščete nekdanje sošolce, predate svoje znanje naslednjim generacijam, prebrskate po objavljenih prostih delovnih mestih, poiščete nove poslovne priložnosti ali preverite katero od ugodnosti, ki jih lahko kot alumen Univerze v Ljubljani koristite pri naših partnerskih organizacijah.

Razširite si krog poznanstev in se pridružite kolegom na novem spletnem portalu Alumni UL:

Lep pozdrav!
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.