Mednarodna izmenjava

Mednarodne izmenjave

Mednarodne izmenjave so namenjene tako študentom, kot tudi predavateljem in strokovnim sodelavcem zaposlenim na fakulteti.

ERASMUS+ program omogoča študentu, da del rednih študijskih obveznosti (vključujoč pripravo diplomskih, magistrskih ali doktorskih nalog) namesto na matični fakulteti opravi na partnerski instituciji v tujini ali pa opravljanje prakse v podjetjih in ostalih institucijah v tujini. Sodelujoče države Erasmus+ so države članice Evropske unije, Islandija, Liechtenstein, Norveška, Turčija, Severna Makedonija in Srbija.

CEEPUS mreže pa omogočajo mednarodno mobilnost študentov in profesorjev ter skupne projekte mednarodnega sodelovanja v državah srednje in vzhodne Evrope (Albanija, Avstrija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Češka, Črna gora, Hrvaška, Kosovo, Madžarska, Severna Makedonija, Moldavija, Poljska, Romunija, Slovaška, Slovenija in Srbija).

Več informacij o mednarodnem sodelovanju in izmenjavah najdete tudi na spletni strani Univerze v Ljubljani.

Tukaj najdete odgovore na najpogostejša vprašanja glede mobilnosti za študij.

Na tej strani najdete odgovore na najpogostejša vprašanja v zvezi s kratkoročnimi doktorskimi mobilnostmi.

Strategija internacionalizacije Univerze v Ljubljani se nahaja na tej strani.

Koordinatorka programa Erasmus+ in CEEPUS na Naravoslovnotehniški fakulteti:

dr. Alenka Šalej Lah
E-pošta: alenka.salejlah@ntf.uni-lj.si
Tel.: 01/20 03 289

Dokumenti
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.