Knjižnica OGRO-OMM

OBVESTILO

Začasno delovanje knjižnice OMM & OGRO:

V času prenove prostorov na Aškerčevi 12 lahko gradivo iz knjižnice OMM & OGRO naročate izključno po elektronski pošti ( barbara.bohar@ntf.uni-lj.si ) ali po telefonu 01/2445404.

Prevzem in vračilo gradiva je v knjižnici OTGO, Snežniška 5., 2.nad. VSAK TOREK od 9h do 12h. Knjižnica OG bo v torek zaprta, možno bo samo vračilo gradiva.

Prosimo, da se urnika ali dogovora držite zaradi dostave gradiva in prisotnosti knjižničarke OMM & OGRO.

Vse ostale informacije po elektronski pošti ali po telefonu 01 244 54 04.

Hvala za razumevanje!

Barbara Bohar Bobnar (Bibliotekar)

KONTAKT
Knjižnica Oddelka za geotehnologijo, rudarstvo in okolje ter
Oddelka za materiale in metalurgijo
Snežniška 5 (začasni naslov)
1000 Ljubljana

Tel.: 01/2445 404

E-pošta: knjiznica-ogro-omm@ntf.uni-lj.si

 

ZAPOSLENI

Nekdo je nekoč zapisal, da pot v laboratorij vodi skozi knjižnico. In res je tako. Brez knjig, revij in informacij ni dobrega strokovnega dela, ni dobrih učnih, učiteljskih in znanstvenih rezultatov. Zato je knjižnica v nekem smislu ogledalo ustanove, kjer deluje. To še posebej velja za fakultetne knjižnice, ki morajo sodelovati pri pedagoškem in znanstvenem delu.

Knjižnica Oddelka za materiale in metalurgijo ter Oddelka za geotehnologijo, rudarstvo in okolje se je razvijala z rastjo oddelkov. Ob koncu leta 2014 je knjižnična zbirka obsegala 45.511 knjig, diplom in disertacij, 10 enot neknjižnega gradiva in 11.755 naslovov slovenskih in tujih tiskanih revij. Elektronski viri so dostopni na daljavo preko DIKUL; na voljo je 31.900 e-knjig ter osem podatkovnih zbirk. V tem letu je knjižnica študentom in profesorjem ter drugim uporabnikom izposodila 2430 enot gradiva.

V knjižnici je naprodaj študijsko gradivo. Seznam in cenik je na voljo na povezavi: Prodaja knjig 2016.

Cenik storitev:  cenik NTF 2017-2018.doc

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.