Knjižnica OGRO-OMM

Obvestilo

Zaradi obnove stavbe na Aškerčevi 12 bo Knjižnica OGRO OMM od 1.10.2017 začasno delovala v prostorih Knjižnice Oddelka za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje (Knjižnica OT) na Snežniški 5.
Naročila za izposojo gradiva samo za študente OGRO in OMM je potrebno poslati po e-pošti na naslov marjeta.gorsic@ntf.uni-lj.si.
Dvig naročenega gradiva bo naslednji dan v Knjižnici OT.
Zaradi prostorske stiske bo za študente OGRO in OMM obisk v knjižnici omejen, in sicer vsak dan od ponedeljka do petka od 9.00 do 10.00 ure.

Hvala za razumevanje.

Knjižnica OGRO OMM
Marjeta Goršič

Ljubljana, 29.9.2017

 

KONTAKT
Knjižnica Oddelka za geotehnologijo, rudarstvo in okolje ter
Oddelka za materiale in metalurgijo
Snežniška 5 (začasni naslov)
1000 Ljubljana

Tel.: 01/2003 278

E-pošta: knjiznica-ogro-omm@ntf.uni-lj.si

 

ZAPOSLENI

Nekdo je nekoč zapisal, da pot v laboratorij vodi skozi knjižnico. In res je tako. Brez knjig, revij in informacij ni dobrega strokovnega dela, ni dobrih učnih, učiteljskih in znanstvenih rezultatov. Zato je knjižnica v nekem smislu ogledalo ustanove, kjer deluje. To še posebej velja za fakultetne knjižnice, ki morajo sodelovati pri pedagoškem in znanstvenem delu.

Knjižnica Oddelka za materiale in metalurgijo ter Oddelka za geotehnologijo, rudarstvo in okolje se je razvijala z rastjo oddelkov. Ob koncu leta 2014 je knjižnična zbirka obsegala 45.511 knjig, diplom in disertacij, 10 enot neknjižnega gradiva in 11.755 naslovov slovenskih in tujih tiskanih revij. Elektronski viri so dostopni na daljavo preko DIKUL; na voljo je 31.900 e-knjig ter osem podatkovnih zbirk. V tem letu je knjižnica študentom in profesorjem ter drugim uporabnikom izposodila 2430 enot gradiva.

V knjižnici je naprodaj študijsko gradivo. Seznam in cenik je na voljo na povezavi: Prodaja knjig 2016.

Cenik storitev:  cenik NTF 2017-2018.doc

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.