Alumni

Alumni klub Naravoslovnotehniške fakultete Oddelka za materiale in metalurgijo Univerze v Ljubljani združuje diplomante vseh generacij, ki so kadar koli diplomirali na tej fakulteti. Na brezplačnih strokovnih, družabnih in športnih dogodkih ter druženjih boste srečali uspešne posameznike, pridobili novo znanje in nova poznanstva, preko katerih boste lahko širili svoje socialne mreže ter ustvarjali nove priložnosti za razvoj vaše kariere. Vabimo vas, da ostanete v stiku s fakulteto tudi po študiju in se nam pridružite v Alumni klubu NTF-OMM.

PRIJAVNICA

za včlanitev v Alumni klub NTF-OMM Univerze v Ljubljani.

Ime Priimek: *

Naslov s poštno številko kraja: *

E-pošta: *

Datum rojstva: *

Mobitel: *

Dokončana stopnja študija na NTF-OMM: *

Program ali smer študija: *

Leto vpisa: *

Trenutno zaposlen v:

Funkcija:

Prepiši znake: * captcha

S podpisom se včlanjujem v Alumni klub Naravoslovnotehniške fakultete Oddelka za materiale in metalurgijo UL.

Soglasje za uporabo osebnih podatkov
Zgoraj podpisani dovoljujem, da Naravoslovnotehniška fakulteta Oddelek za materiale in metalurgijo Univerze v Ljubljani, Aškerčeva 12, 1000 Ljubljana, (v nadaljevanju NTF-OMM) osebne podatke, ki jih pridobi v zvezi s članstvom v klubu alumnov in aktivnostmi, povezanimi s klubom alumnov, obdeluje za namene obveščanja članov alumni kluba o dogodkih, izobraževanju in drugih obštudijskih dejavnostih NTF-OMM ali drugih njenih pogodbenih partnerjev ter za zgodovinske, statistične in znanstvenoraziskovalne namene.

Nadalje dovoljujem, da smejo biti osebni podatki, če je to potrebno za zgoraj navedene namene, posredovani uporabnikom osebnih podatkov, ki so zunanji izvajalci storitev, povezanih s klubom alumnov.

Obveščanje
Dovoljujem, da me NTF-OMM po navadni ali elektronski pošti ali po telefonu v povezavi z delovanjem kluba alumnov obvešča o aktualnih dogodkih in aktivnostih, ki jih organizira in izvaja NTF-OMM ali drugi gospodarski subjekti, s katerimi klub alumnov sodeluje.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.