Alumni

 

Alumni klub Naravoslovnotehniške fakultete Oddelka za materiale in metalurgijo Univerze v Ljubljani vabi na srečanje kluba, ki bo na praznik stanovske zavetnice sv. Barbare, v ponedeljek, 4. 12. 2023, ob 12.00 uri v predavalnici P-5 na Aškerčevi 12.

Program srečanja:
1. Poročilo o delovanju Kluba ALUMNI OMM
2. Načrt dela za naslednje leto
3. Strokovno predavanje:
– Andrej Gradišnik: ”Na vrhu sveta”, Direktor skupine VERTIS d.o.o.
4. Diskusija
5. Pogostitev in druženje


Potrditev udeležbe pošljite do 27.11.2023 na email: alumniomm@ntf.uni-lj.si,

ali na telefon: 01 47 04 608.

Alumni klub Naravoslovnotehniške fakultete Oddelka za materiale in metalurgijo Univerze v Ljubljani združuje diplomante vseh generacij, ki so kadar koli diplomirali na tej fakulteti. Na brezplačnih strokovnih, družabnih in športnih dogodkih ter druženjih boste srečali uspešne posameznike, pridobili novo znanje in nova poznanstva, preko katerih boste lahko širili svoje socialne mreže ter ustvarjali nove priložnosti za razvoj vaše kariere. Vabimo vas, da ostanete v stiku s fakulteto tudi po študiju in se nam pridružite v Alumni klubu NTF-OMM.

 

Spoštovani člani alumni kluba OMM, zaradi spremembe načina delovanja našega kluba Alumni OMM, vas vljudno prosimo, če ponovno oddate vašo prijavnico na povezavi: Alumni UL.

Prijavnica je splošna za celotno Univerzo v Ljubljani, za uporabo pa preprosta.  V kolikor bi prijavnico rajši izpolnil na klasičen način, je spodaj priložena kot priponka.Prosimo vas, da nam jo podpisano vrnete nazaj po klasični pošti na naslov: Univerza v Ljubljani, Alumni UL, Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana.Lepo vas pozdravljam,Prof. dr. Jožef Medved

 

 

Soglasje za uporabo osebnih podatkov
Zgoraj podpisani dovoljujem, da Naravoslovnotehniška fakulteta Oddelek za materiale in metalurgijo Univerze v Ljubljani, Aškerčeva 12, 1000 Ljubljana, (v nadaljevanju NTF-OMM) osebne podatke, ki jih pridobi v zvezi s članstvom v klubu alumnov in aktivnostmi, povezanimi s klubom alumnov, obdeluje za namene obveščanja članov alumni kluba o dogodkih, izobraževanju in drugih obštudijskih dejavnostih NTF-OMM ali drugih njenih pogodbenih partnerjev ter za zgodovinske, statistične in znanstvenoraziskovalne namene.

Nadalje dovoljujem, da smejo biti osebni podatki, če je to potrebno za zgoraj navedene namene, posredovani uporabnikom osebnih podatkov, ki so zunanji izvajalci storitev, povezanih s klubom alumnov.

Obveščanje
Dovoljujem, da me NTF-OMM po navadni ali elektronski pošti ali po telefonu v povezavi z delovanjem kluba alumnov obvešča o aktualnih dogodkih in aktivnostih, ki jih organizira in izvaja NTF-OMM ali drugi gospodarski subjekti, s katerimi klub alumnov sodeluje.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.