Vpis za bruce

Vpisne informacije za bodoče študente

Na Naravoslovnotehniški fakulteti izvajamo študijske programe vseh treh bolonjskih stopenj. Več informacij o študijskih programih najdete v zavihkih prva, druga oz. tretja stopnja.

Razpis Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za prvo stopnjo za študijsko leto 2017/18 najdete na strani MIZŠ.

Prijavite se na strani MIZŠ preko spletnega portala eVš.

Prijava za Slovence, državljane članic Evropske unije in druge tuje državljane, ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji ter za osebe s priznano mednarodno zaščito in prosilci za mednarodno zaščito.

Za vpis v študijsko leto 2017/18 sta razpisana dva prijavna roka:

  • Prvi prijavni rok: 6. februar–3. marec
  • Drugi prijavni rok: 22.–29. avgust

Informacije o prijavno-sprejemnem postopku najdete na tej strani:

Obvestilo o tem, ali ste v prvem prijavnem roku sprejeti na želeni program, boste od Univerze v Ljubljani prejeli v drugi polovici julija. Vpis s prvo prijavo bo potekal med 27. julijem in 14. avgustom.

Sprejeti v drugem prijavnem roku boste prejeli obvestilo Univerze v Ljubljani o sprejemu na želeni program po 15. septembru 2017, vpis bo potekal med 20. in 27. septembrom.

Prijava za Slovence brez slovenskega državljanstva in tuje državljane iz držav nečlanic Evropske unije

Prijava za vpis v študijskem letu 2017/18 poteka od 6. februarja do 20. aprila. Dokazila o izpolnjevanju vpisnih pogojev je potrebno poslati najkasneje do 1. avgusta 2017.

Informacije o prijavno-sprejemnem postopku najdete na straneh Univerze v Ljubljani in MIZŠ. Vpis bo potekal med 15. in 30. septembrom.

Prijavite se na strani MIZŠ preko spletnega portala eVš.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.