Gostili smo srečanje akcije COST CONTEXT

Katedra za tekstilno in oblačilno inženirstvo OTGO, NTF je organizirala 3. srečanje članov upravnega odbora in delovnih skupin akcije COST CONTEXT CA17107, ki je potekalo 29. in 30. 1 2020 v Ljubljani.

Akcija COST CONTEXT predstavlja Evropsko mrežo, ki združuje evropske raziskovalce, proizvajalce in uporabnike ter spodbuja raziskovalne in inovativne ideje na področju naprednih pametnih tekstilij. Na srečanju je več kot 60 strokovnjakov iz osemintridesetih držav razpravljalo o svojih najnovejših projektnih idejah povezanih z medicinskimi in higienskimi tekstilijami, tekstilijami za avtomobilski in letalski sektor, osebno zaščitno opremo, gradbeništvo in arhitekturo, šport, prosti čas in nosljivo elektroniko.

Namen akcije je razvoj in promocija inovativnih sodobnih tekstilnih materialov, ki bodo pomembno prispevali z zvišanju stopnje tehnološke zrelosti in uporabnosti pametnih tekstilij.

 

WORKING GROUPS

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.