19. posvet o procesni metalurgiji jekla

V četrtek 23. Septembra se je v prostorih Oddelka za material in metalurgije odvijal 19. posvet o procesni metalurgiji jekla, katerega namen je bila povezava in izmenjava izkušenj med strokovnjaki iz jeklarske industrije, industrije, ki je z jeklarsko povezana ter strokovnjaki iz izobraževalnih in raziskovalnih institucij. Letošnji posvet je potekal pod sponzorstvom podjetja Prolabor. 

Udeležili so se ga predstavniki vseh treh slovenskih jeklarn, industrije pomožnih materialov in izobraževalno-raziskovalnih inštitucij. Tematike širokega jeklarskega področja predstavljajo izdelave novih jekel, razvoj in optimizacije tehnologij izdelave jekla ter modeliranja procesov. Posvet smo zaključili z okroglo mizo: ”IZZIVI SLOVENSKEGA JEKLARSTVA V ZELENI EKONOMIJI, NAČRTOVANJE SKUPNIH PROJEKTOV”, katere namen je bil pogovor in dogovor o možnostih sodelovanja, priprave in izvedbe novih projektov. Skupni projekti preteklih let so dokaz, da je sodelovanje ključnega pomena. 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.