47. Skok čez kožo

V soboto, 7.5.2022 smo se zbrali v prostorih fakultete zaradi zelo pomembnega dogodka.
Potekal je 47. Skok čez kožo!
Tokrat je bil še toliko bolj poseben, saj je zaradi razmer z epidemijo covid-19 potekal leto kasneje in brez tradicionalne velike slavnostne prireditve v dvorani hotela Union, kot smo bili tega vajeni. Mali in veliki skok sta bila združena, vse pa je potekalo v zožanem krogu.
Člani študentje iz organizacijskega odbora, so poskrbeli za lep dogodek in pogostitev po dogodku na fakulteti, kasneje pa smo se skupaj podali še na kosilo v restavracijo Skriti kot ter večer zaključili v centru Ljubljane. Kljub manjši izvedbi je letošnji skok ključnega pomena za utrditev in ohranjanje tradicije, saj je bil skok prekinjen le v obdobju druge svetovne vojne, kasneje pa je bila tradicija ponovno obujena. Skok čez kožo, ki je najstarejša tradicija Univerze v Ljubljani naslednje letu praznuje 100. Obletnico. Verjamemo, da bo takrat dogodek spet doživel popoln razmah, kot smo ga vajeni iz prejšnjih let.
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.