Drugo transnacionalno srečanje konzorcija projekta CLEANTEX s ciljem izboljšati trajnostni pristop in krožno gospodarstvo v tekstilnem sektorju

DRUGO TRANSNACIONALNO SREČANJE KONZORCIJA PROJEKTA CLEANTEX S CILJEM IZBOLJŠATI TRAJNOSTNI PRISTOP IN KROŽNO GOSPODARSTVO V TEKSTILNEM SEKTORJU

V ponedeljek, 28. junija, je v Atenah v Grčiji potekalo drugo transnacionalno konzorcijsko srečanje v okvidu projekta CLEANTEX. Srečanje je gostil partner Cre.Thi.Dev. Sestanek je prvič po začetku projekta potekal v hibridni obliki, kar je nekaterim partnerjem omogočilo fizično udeležbo na sestanku.

Med srečanjem so člani konzorcija razpravljali o nadaljnjih aktivnostih, ki vključujejo pripravo spletne učilnice, izdelavo treninga ‘’bootcamp’’ in organizacijo poletne šole. Partnerji so razpravljali tudi o načinih za razširjanje rezultatov projekta, o finančnih vidikih in možnih tveganjih na projektu ter njihovem zmanjšanju. Seznanili so se tudi z ugotovitvami in rezultati vmesnega poročila.

Naslednje projektno srečanje je predvideno v oktobru 2021 v Terrassi v Španiji.

Slika: CLEANTEX partnerji med sestankom

Več informacij: info@cleantexproject.eu in https://cleantexproject.eu/

This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.