IAH Central Europe Group

O projektu

V drugi 1/2 zimskega semestra štud. leta 20/21 smo s študenti pri seminarju predmeta Integracija oblikovanja in tehnologije sodelovali z Oddelkom za geologijo, ki bo v letu 2022 (so)organizator mednarodne hidrološke konference International Association of Hydrogeologists-Central Europe Group (IAH CEG) . V ta namen so bili študenti razdeljeni v skupine po tri in zadolženi za izdelavo celostne grafične podobe, ki bo uporabljena za konferenco. Prvi korak v procesu dela je bila izdelava logotipa, ki bo na zanimiv način zajel vsebine, ki so primarne pri omenjeni konferenci; podzemna voda, pitna voda, zaščita vodnih virov in bo k sodelovanju na konferenci pritegnil predvsem mlajšo populacijo (mladi raziskovalci, asistenti …). Po izdelanem logotipu je sledila priprava ostalih uporabnih in promocijskih materialov. V galeriji lahko vidite izdelke, ki so nastali v osmih skupinah. Ob koncu projekta je bila sprejeta odločitev, da se za naslednjo konferenco IAH CEG uporabi predlog celostne grafične podobe, ki jo je izvedla skupina v sestavi Eneja Kocjančič, Ivana Katarina Milinković, Nina Vene.

Vsem sodelujočim študentom gre pohvala in zahvala za uspešno izveden projekt; izpostaviti pa je potrebno izbrano idejo navedenih avtoric, ki je v galeriji predstavljena kot prva!

Mentorji projekta: doc. dr. Nace Pušnik, asist. dr. Gregor Franken, doc. dr. Petra Žvab Rožič, prof. dr. Mihael Brenčič.

Skupine sodelujočih študentk in študentov (glede na zaporedje prikazanih izdelkov):
Eneja Kocjančič, Ivana Katarina Milinković, Nina Vene
• Marko Bergant, Nina Čuk, Angelina Temelkovska
• 
Maja Kotar, Karin Moder, Maša Planinc
• Lucia Jamnik, Špela Pašič, Ana Šaše
• Jasmina Ajdini, Sara Krašovec, Katarina Lipušček
• Bojana Jovanovska, Eva Tjaša Jurišić, Sinja Stres
• Katja Komplet, Melani Medved, Maja Račič
• Angela Stojanoska, Matic Strgar, Jasna Lavra Zabel

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.