Javni razpis za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador/ka znanosti RS v letu 2022

Obveščamo vas, da je bila dne 8.4.2022 v Uradnem listu RS št. 49/2022 objavljena najava javnega razpisa za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije v letu 2022. Razpisna dokumentacija je objavljena na spletnih straneh Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-izobrazevanje-znanost-in-sport/javne-objave/).

Vloge je potrebno oddati v zaprti ovojnici po pošti v papirni in elektronski obliki (na USB spominskem ključku ali CD-ju) na naslov Masarykova 16, 1000 Ljubljana. Rok za oddajo vlog je 6. maj 2022 do 12. ure.

Vljudno vabljeni k predlaganju kandidatov! V skladu z Zakonom o enakih možnostih moških in žensk, še posebej vabljeni k predlaganju kandidatk.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.