Zveza EUTOPIA- kratkotrajne mobilnosti študentk in študentov vseh študijskih smeri 1. in 2. stopnje

Prijavite se lahko na dve kratkotrajni mobilnosti znotraj zveze EUTOPIA:

Prva je na vrsti že čez dober mesec, in sicer bodo na 5-dnevnem dogodku na romunski Univerzi Babes-Bolyai v Cluju študenti in študentke z 10 univerz članic zveze EUTOPIA med 15. in 19. aprilom 2024 v živo reševali izzive s področij:

  • trajnosti in modelov krožnega gospodarstva,
  • varnosti na spletu za mala in srednja podjetja,
  • umetne inteligence in ekonomike zdravstva.

Stroški nastanitve, prevoza in prehrane so kriti, rok za oddajo prijav je 25. 3. 2024 do 8.00 na e-naslov eutopia.student@uni-lj.si. Več o samem razpisu in pogojih prijave najdejo na tej povezavi. Vabljeni so študenti in študentke 1. in 2. stopnje vseh študijskih programov.

Druga pa je 4-tedenska virtualna mednarodna poletna praksa TeamWork, ki združuje multidisciplinarno in multiuniverzitetno ekipo do 8 študentov in študentk z univerz Zveze EUTOPIA. Praksa je plačana, poteka od 24. junija do 19. julija 2024, zahteva nekajurno tedensko delo na projektu organizacije ob podpori organizacijskega mentorja. Študenti in študentke pridobivajo:

  • mednarodne izkušnje,
  • medkulturno razumevanje,
  • razvijajo različne veščine,
  • širijo svojo poklicno mrežo …

Prijave zbiramo prek POPR-a, in sicer do 25. 3. 2024, več o samem razpisu in pogojih prijave pa najdejo na tej povezavi. Razpis je odprt za študente in študentke prve in druge stopnje vseh študijskih smeri.

V primeru prijave, prosim obvestite dr. Alenko Šalej Lah.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.