Predavanje patra dr. Karla Gržana z naslovom OD ZGOLJ RACIONALNE K CELOSTNI INTELIGENCI

Vljudno vabljeni na predavanje patra dr. Karla Gržana z naslovom OD ZGOLJ RACIONALNE K CELOSTNI INTELIGENCI.

Na predavanje pronicljivega in srčnega misleca vas vabimo v okviru predmeta Celostno razmišljanje in delovanje.

Datum: 8. maj 2024
Ura: 12:00
Lokacija: Naravoslovnotehniška fakulteta, Snežniška 5, predavalnica P-104

Pater Karel Gržan ni le duhovnik in avtor številnih knjig, temveč tudi izjemen raziskovalec in predavatelj, katerega življenje in delo sta polna razumevanja, empatije in navdiha. Srečanje bo priložnost, da slišimo kako lahko pristnost in srčnost pripomoreta k boljšemu svetu in kako lahko vsak od nas prispeva k večjemu razumevanju in boljšemu medsebojnemu sobivanju. Na srečanju bomo skupaj raziskovali, kako lahko bolje razumemo sebe, druge in svet okoli nas.

O patru Karlu Gržanu:

Rojen v Celju, leta 1958. Svojo akademsko pot je razvil skozi študij na Teološki fakulteti in nadaljeval z magistrskim študijem, vse do doktorata iz literarnih ved na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Svoje življenje je posvetil ne le duhovništvu, ampak tudi pisanju, raziskovanju in predvsem humanitarnemu delu, vključno z ustanovitvijo skupnosti za pomoč odvisnikom. Njegova dela, kot je “Vstanite v suženjstvo zakleti”, odsevajo klic k prebujenju in potrebo po družbeni spremembi, ki temelji na pristnosti, srčnosti in sprejemanju sebe.

Na srečanje se lahko prijavite preko naslednje povezave.

Če ste študenti UL, se vpišite v meni Študenti s svojo digitalno identiteto UL.
Če ste katerakoli druga skupina in portal POPR že uporabljate, se prijavite s svojim izbranim uporabniškim imenom in geslom za portal.
Če portala POPR še ne uporabljate, kliknite na ustrezno skupino in izpolnite registracijski obrazec, v katerem si izberete uporabniško ime in geslo. Po naši odobritvi se boste lahko prijavili v portal s predhodno izbranimi podatki.
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.