Vabilo na Zagreb ADRIA student’s education day

Regionalni center ADRIA vabi dodiplomske in podiplomske študente s področij rudarstva, geoznanosti, metalurgije in ravnanja z odpadki na »Zagreb ADRIA student’s education day«.

 Enodnevni dogodek bo potekal v petek, 9. novembra 2018, na sedežu Rudarsko-geološko-naftne fakultete, Univerze u Zagrebu.

 Namen dogodka je predstavitev izobraževalnih programov znotraj EIT RawMaterials Academy (doktorski programi, magistrski programi, programi vseživljenjskega učenja), programov študijske mobilnosti in štipendij, s katerim želimo povečati znanje in inovacije ter podjetništvo v sektorju Surovine, ter povečati mobilnost študentov znotraj jadranske regije.

 Ustanovni člani Regionalnega centra ADRIA smo Geološki zavod Slovenije, Zavod za gradbeništvo Slovenije in Rudarsko-geološko-naftna fakulteta Univerze v Zagrebu. RC ADRIA je bil ustanovljen v okviru skupnosti znanja in inovacij (Knowledge & Innovation Community – KIC) EIT RawMaterials (Surovine), ki ga financira Evropski inštitut za inovacije in tehnologije (EIT). EIT RawMaterials spodbuja podjetniški talent in podpira nove inovativne ideje, kar dosega s sodelovanjem in povezovanjem vodilnih evropskih organizacij s področja visokega šolstva, raziskav in industrije/podjetništva.

 Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. Udeležba na dogodku je brezplačna, prevoz iz Ljubljane, Maribora in Nove Gorice (do zasedbe prostih mest) ter prehrana na dogodku sta financirana s strani RC ADRIA.

Prijava na dogodek je mogoča do 6.11.2018 pri organizatorju dogodka, kot je navedeno v priloženem programu.

Za organizacijo prevoza iz Ljubljane, Maribora in Nove Gorice do lokacije dogodka in nazaj, pa prosimo potrdite svojo udeležbo tudi pri Snježani Miletić (snjezana.miletic@geo-zs.si), najkasneje do petka 2.11.2018.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.