S študentsko vstopnico navijamo za Slovenijo

S študentsko vstopnico ugodneje na tekme slovenske nogometne reprezentance

Slovenska nogometna reprezentanca je pred novim kvalifikacijskim ciklom za vrstitev na Evropsko prvenstvo. Leta 2020 se bo prvenstvo prvič odvijalo v največjih evropskih mestih, Slovenija pa se bo v letu 2019 za eno od prvih dveh mest v skupini, ki vodita na zaključno tekmovanje, pomerila z reprezentancami Izraela, Severne Makedonije, Avstrije, Poljske in Latvije.

Nogometna zveza Slovenije je pred novim ciklom poskrbela tudi za dostopnejše vstopnice različnim skupinam navijačev. Vstopnice so tako v cenejše v predprodaji, za ogled prve domače tekme Matjaža Keka, ki je Slovenijo leta 2010 že popeljal na svetovno prvenstvo in s takratno reprezentanco povzročil nogometno evforijo, pa si jo lahko študentje in dijaki zagotovite že za 10€.

Cena vstopnice v predprodaji je sicer 15€, na dan tekme pa bo za vstop na domačo premiero Josipa Iličića, Jana Oblaka in ostalih, potrebno odšteti 20€, oziroma 15€ s študentsko izkaznico.

Ob vstopu s študentsko vstopnico boste na vhodu morali pokazati veljavno študentsko oz. dijaško vstopnico. Vstopnico si lahko zagotovite preko spleta na https://www.nzs.si/shop/eventim/.

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.