Ustvarjanje na temo Povodnega moža

Aprila smo gostili sedmošolce iz Osnovne šole Žirovnica, ki so v sklopu predmeta Likovno snovanje I obiskali našo fakulteto. Med njihovim obiskom smo jih seznanili z osnovami tekstilne tehnologije in modnega oblikovanja.

Učenci so ustvarjali na temo Povodnega moža in njegove Urške. Skozi proces likovnega snovanja so uporabljali svojo domišljijo, kreativnost in tehnične veščine, da bi upodobili zgodbo in vzdušje te legendarno-pravljične teme.

V galeriji so lahko ogledate njihove izdelke. Kreacije prikazujejo raznolikost pristopov in izrazov učencev ter prikazujejo njihovo ljubezen do umetnosti in ustvarjanja.

Naša fakulteta je ponosna, da smo lahko gostili te talentirane mlade ustvarjalce in jim pomagali razširiti njihova znanja ter jih navdušiti za področje tekstilne tehnologije in modnega oblikovanja.

Zahvaljujemo se učencem Osnovne šole Žirovnica in mentorici za njihov obisk in željo pri pridobivanju novega znanja s področja tekstile tehnologije in modnega oblikovanja. Želimo jim veliko uspeha na njihovi likovni poti ter jih vabimo, da se vrnejo k nam tudi v prihodnje.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.