Brezplačna delavnica Kulturni management

Vabimo vas na 16 urno delavnico Kulturni management, ki bo štiri zaporedne četrtke in sicer 1. aprila, 8. aprila, 15. aprila in 22. aprila 2021 od 13.00 do 16.15 on line – udeležba je obvezna na vseh štirih srečanjih.

Kulturni management je 16-urno usposabljanje, na katerem udeleženci skozi praktični prikaz spoznajo strukturo projektnega načrtovanja in vzporedno skozi teorijo praktično razvijajo svoje ideje.

Spoznali boste vse od konteksta načrtovanja strukture, pravne in davčne zakonodaje na področju kulturnih projektov, razvoja ideje in metod, kako jih razvijati. Dotaknili se bomo tudi področja komuniciranja in spoznali, kako načrtovati uspešno komunikacijsko strategijo. Spoznali bomo tudi možnosti financiranja kulturnih projektov. Cilj je, da udeleženci pripravijo akcijski načrt za izpeljavo svojih idej.

Program TU

Na dogodek se prijavite preko portala POPR. Študenti se v portal vpišete s svojo digitalno UL identiteto, ostali (študenti brez statusa, alumni) pa se najprej registrirajte in počakajte na odobritev registracije. Na dogodek se prijavite preko te povezave.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.