Brezplačna delavnica za tutorje: Učinkovito komuniciranje + neverbalna komunikacija

Karierni centri UL vabijo na delavnico za tutorje in tutorje profesorje,

ki bo na fakulteti potekala 11. 6. 2019 med 9. in 13. uro v predavalnici P-006 (Snežniška).

Pri komunikaciji ni dovolj, da se zgolj pripravimo na to kaj bomo povedali. Za uspešnost v družbenem ali profesionalnem življenju je pomembno tudi kako bomo podali vsebino in kakšno govorico telesa bomo pri tem uporabili. Zato je neverbalna komunikacija, ko se jo naučimo opazovati, zelo zanimiva in pomembna.

na podlagi nevrolingvističnih dognanj bomo spoznali načine komunikacije, zablode v komunikaciji ter spretnosti poslušanja in zaznavanja ↦ dimenziji brez katerih si kvalitetne komunikacije ne moremo predstavljati.

spoznali bomo pomen neverbalne komunikacije ↦ na podlagi praktičnih primerov bomo obravnavali pet zaznavnih kanalov (VAKOG) in govorico telesa (očesni stik, kretnje, ipd.).

PRIJAVA preko obrazca JE OBVEZNA!

Predavateljica: Lidija Baloh izvaja in organizira delavnice ter išče nove vsebine s področja poslovne in osebne rasti. Navdušena je nad tem, kako ljudje med seboj delujemo, kakšni smo in kako se razumemo, zato so njene teme povezane s spodbujanjem kreativnosti ter z različnimi vrstami komunikacije: ️ tehnike SDI in NLP (kar pa ne pomeni, da se ukvarja s komunikacijo z Nezemljani ). Je svetovalka pri digitalizaciji procesov in skrbi za izvedbo webinarjev. Je ljubiteljica živali, knjig, sodobnih tehnologij ter izzivov, nenehno na lovu za novimi znanji in veščinami, ki širijo obzorja. Pa tudi destinacijami, saj je prepotovala dobesedno že pol sveta.
Last but not least: ima habilitacijski naziv za področje organizacije in je tudi licenciran in certificiran NLP Praktik (Neurolingvistično programiranje), SDI trener (Strength Deployment Inventory – SDI®) ter učenka in učiteljica CoRT 1 in CoRT4 (Cognitive Research Trust – DeBono).

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.