Dan dobrodošlice za mednarodne študentke in študente, 15. 9. 2022 ob 13.00 / International Student Welcome Day, 15 September 2022 at 1 pm

Spoštovane študentke, spoštovani študenti.

V četrtek, 15. septembra 2022, ob 13.00 Univerza v Ljubljani organizira DAN DOBRODOŠLICE, kjer boste lahko iz prve roke izvedeli uporabne informacije v zvezi s študijem na Univerzi v Ljubljani in življenjem v Ljubljani in Sloveniji.

V okviru predstavitve se boste seznanili z informacijami glede ureditve zdravstvenega zavarovanja, prijave stalnega bivališča, namestitve, subvencionirane prehrane in prevoza, možnostmi štipendiranja, učenja slovenskega jezika ter ostalimi dejavnostmi, ki jih organiziramo na Univerzi v Ljubljani.

Predstavitve bodo potekale v angleškem jeziku. Če se želite udeležiti dogodka, prosim izpolnite prijavnico na tej povezavi. Prijave bomo zbirali do zapolnitve prostih mest oziroma do 13. septembra 2022. Povezavo za spremljanje spletne predstavitve vam bomo poslali pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli v prijavnici.

Za vas smo pripravili VODNIK DOBRODOŠLICE, v katerem boste našli informacije, ki vam bodo v pomoč, da bo študij pri nas dragocena študijska in nepozabna življenjska izkušnja.

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.