Erasmus + študijske izmenjave in Erasmus + praktično usposabljanje

Na strani Univerze v Ljubljani sta bila objavljena razpisa za Erasmus+ mobilnost študentov za študij in Erasmus+ mobilnost študentov za praktično usposabljanje.

Več o izmenjavah najdete na strani referata MONT in referata OTGO. Tukaj pred izpolnjevanjem prijave preverite seznam inštitucij, s katerimi imamo sklenjene pogodbe o izmenjavi.

Na spletni strani NTF najdete tudi Pravilnik o mednarodni izmenjavi študentov.

V letošnjem študijskem letu boste prijavo na izmenjavo oddajali preko sistema VIS. Rok za prijavo je do 9.1.2017. Po tem datumu se prijava v VIS-u zapre.

K prijavi  naložite tudi motivacijsko pismo in potrdilo o znanju tujega jezika. Če imate še dodatne dosežke, jih priložite pod Drugo. Priloge morate imeti pripravljene preden začnete s prijavo, saj le-ta poteka v enem koraku.

Izpolnjeno vlogo natisnete in s prilogami prinesete v študentski referat do 9.1.2017.

V petek 2.12.2016 ob 11h bo v predavalnici P-1/1. nadstropje na Snežniški 5 organizirana predstavitev Erasmus+ izmenjav. Na predstavitvi bodo sodelovali tudi študenti (naši in tuji), ki vam bodo predstavili svoje izkušnje z izmenjavo.

Vljudno vabljeni

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.