Informativa 2017

V petek, 27.1.2017 in v soboto, 28.1.2017 je bilo na Gospodarskem razstavišču zelo zabavno in veselo. Znotraj univerzitetnega mesta se je predstavila tudi Naravoslovnotehniška fakulteta z vsemi študijskimi programi. Tako kot vsako leto, je bila Informativa tudi letos odlično obiskana. Informacije o študijskih programih so dijakom in osnovnošolcem podajali kar študentje iz prve roke.

V kolikor ste predstavitev zamudili, nas lahko obiščete še na Informativnih dnevih, 10. in 11. 2. 2017. Se dobimo na NTF-ju!

Točen razpored predstavitev najdete TU!

28.1.2017, Informativa, največji vseslovenski sejem izobrazevanja, stipendiranja in zaposlovanja, Gospodarsko razstavisce, Hala A, foto: Zeljko Stevanic/IFP 28.1.2017, Informativa, največji vseslovenski sejem izobrazevanja, stipendiranja in zaposlovanja, Gospodarsko razstavisce, Hala A, foto: Zeljko Stevanic/IFP 28.1.2017, Informativa, največji vseslovenski sejem izobrazevanja, stipendiranja in zaposlovanja, Gospodarsko razstavisce, Hala A, foto: Zeljko Stevanic/IFP(Željko Stevanić, IFP d.o.o.)

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.