Mentor leta 2018 – Podaljšanje roka za oddajo vlog

Društvo Mlada akademija bo v marcu že desetič zapored podelilo nagrado “Mentor leta 2018”, ki je namenjena najboljšim slovenskim mentorjem doktorskih študentov.

Pravico do predlaganja svojega mentorja oz. mentorice imate vsi doktorski študenti, ki ste se vpisali na študij leta 2016 ali prej, in nekdanji doktorski študenti, ki ste zagovarjali doktorsko disertacijo leta 2016 ali kasneje.

Svojega mentorja lahko predlagate tako, da izpolnite vlogo, ki je letos v obliki spletnega obrazca (kliknite na povezavo). Vloga je razdeljena na dve strani: na prvi strani vnesete podatke o vas in vašem mentorju, na drugi strani pa sledi sedem vsebinskih vprašanj. Pred izpolnjevanjem si lahko vlogo ogledate na povezavi (v PDF formatu).

Na podstrani Mentor leta lahko najdete tudi vlogo v angleškem jeziku in pravilnik (PDF).

Rok za vložitev nominacij je podaljšan do petka, 15. februarja 2019. Nagrado bodo podeljene na zaključni prireditvi, organizirani v sodelovanju z Agencijo za raziskovalno dejavnost RS (ARRS) v drugi polovici marca 2019.

Če imate kakšno vprašanje, lahko pišete na info@mladaakademija.si.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.