Motivacijsko predavanje Alena Kobilice

Vabljeni na Motivacijsko predavanje, ki ga bo vodil Alen Kobilica, izjemen posameznik, katerega življenjska pot je polna dosežkov in presežkov.

Datum: sreda, 24. april 2024
Ura: 12:00 – 14:00
Lokacija: Naravoslovnotehniška fakulteta, Oddelek za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje, Snežniška ulica 5, P-206

Alen Kobilica, svetovno znani model in lastnik modne agencije, je čez noč izgubil vid, a namesto da bi se predal temi, je našel novo luč in se posvetil novim ciljem. Je diplomirani profesor na Fakulteti za šport v Ljubljani, strasten športnik z licencami za inštruktorja plavanja, trenerja smučanja, in še več. Alen je tudi ustanovitelj in ambasador Centra “Vidim Cilj”, ki spodbuja telesno aktivnost med slepimi, slabovidnimi in otroki z različnimi invalidnostmi.

Na predavanju, ki bo potekalo v okviru predmeta Celostno razmišljanje in delovanje, bo Alen delil svoje navdihujoče izkušnje o premagovanju ovir in doseganju visokih ciljev. Poudaril bo pomembnost športa in gibanja v vlogi pri izgradnji samozavesti, vztrajnosti in etičnih vrednot.

Na dogodek se prosim prijavite preko POPRa: https://popr.uni-lj.si/leap/event.html?id=16254&service=Careers%20Service

Če ste študenti UL, se vpišite v meni Študenti s svojo digitalno identiteto UL.
Če ste katerakoli druga skupina in portal POPR že uporabljate, se prijavite s svojim izbranim uporabniškim imenom in geslom za portal.
Če portala POPR še ne uporabljate, kliknite na ustrezno skupino in izpolnite registracijski obrazec, v katerem si izberete uporabniško ime in geslo. Po naši odobritvi se boste lahko prijavili v portal s predhodno izbranimi podatki.

 Pridružite se nam na tem navdihujočem dogodku, ki obeta preseganje omejitev in iskanje novih možnosti za rast in razvoj.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.