Možnosti za pripravništvo in program raziskovalnih štipendij ESA (Evropska vesoljska agencija) ter ESA Akademija

Možnosti za pripravništvo in program raziskovalnih štipendij ESA (Evropska vesoljska agencija) ter ESA Akademija – 1100-154/2020/24

ESA je ponovno objavila razpis Young Graduate Trainees – https://www.esa.int/About_Us/Careers_at_ESA/Graduates_Young_Graduate_Trainees.
Program ESA Young Graduate Trainee (YGT) ponuja mladim diplomantom priložnost, da pridobijo dragocene izkušnje na delovnem mestu pri razvoju in delovanju vesoljskih misij v mednarodnem in večkulturnem okolju.

Visokokakovostni program YGT traja eno leto in je izhodišče za številne vznemirljive poklicne priložnosti v evropskem vesoljskem sektorju, priznanih raziskovalnih inštitutih ali seveda sami ESA.

Vsako leto februarja objavijo približno 100 priložnosti YGT v znanosti in tehniki, informacijski tehnologiji, naravoslovju in družboslovju ter poslovanju. V februarju in marcu so organizirane različne delavnice za seznanitev s programom, izbirni proces se začne aprila.

Namenjen je študentom zadnjega letnika magistrskega študija tehnike, naravoslovja ali poslovnih disciplin ali nedavno diplomant ustreznega magistrskega programa.

Vse dodatne informacije poiščite na spletni strani razpisa. Tudi prijave potekajo neposredno tam.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.