Naknadni razpis SMP – 2018/19 za Erasmus+ prakse

UL je 7. marca 2019 objavila, da ponovno sprejema naknadne prijave študentov za Erasmus+ prakse v letu 2018/19 (SMP 2018/19). Vloge bo sprejemala do porabe sredstev oz. najkasneje do 20.7.2019.

Prijavo lahko študentje torej še vedno oddajo (vsi tisti, ki se (še) niso prijavili na naknadni razpis) in ob oddaji ustrezne spletne prijave tudi prejmejo Erasmus+ finančno pomoč.

Pogoji za odobritev naknadne prijave (izven prijavnega roka):
– študent izpolnjeno prijavnico za naknadno prijavo odda vsaj 30 dni pred začetkom prakse
– študent ima že urejeno/potrjeno prakso pri delodajalcu in podpisan Študijski sporazum (Learning Agreement for traineeship)
– študent ima na voljo še dovolj ‘prostih dni’ za Erasmus mobilnost (s to prakso ne bo presegel kvote 12. oz 24. mesecev Erasmus+ mobilnosti na eni stopnji študija)
– študent izpolnjuje razpisne pogoje

Prijavnico in razpisne pogoje za oddajo spletne prijave za prejem Erasmus+ finančne pomoči najdete v spodnjih dokumentih.

Izpolnjeno prijavnico z izpolnjenim sporazumom (Learning Agreement) oddate Mirjam Leskovšek (Snežniška 5, soba 316, mirjam.leskovsek@ntf.uni-lj.si), pri kateri prejmete tudi obrazec sporazuma.

Praksa mora biti izvedena do 30. 9. 2019.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.