Napoved objave javnega razpisa za kandidate za Mlade raziskovalce v letu 2015

  • Predvideni datum objave: ČETRTEK, 11. 6. 2015
  • Predvideni datum zaključka: PETEK, 26. 6. 2015

Objava razpisa: celoten razpis bo objavljen na internetni strani UL, predvidoma tudi na zavodu RS za zaposlovanje.

Kandidatom, ki se nameravajo prijaviti na javni razpis svetujemo, da spremljajo obvestila o razpisu na naših spletnih straneh, predvsem v predvidenem terminu za razpis.


OPOZORILO:

Kandidati, ki bodo kandidirali na tem razpisu, se morajo pravočasno posebej prijaviti tudi na Razpis za vpis v doktorske študijske programe v študijskem letu 2015/2016. Razpis je objavljen na spletni strani Univerze v Ljubljani www.uni-lj.si. Rok za vpis v vse doktorske študijske programe je že v teku.
Prijavni roki se od študijskega programa do študijskega programa razlikujejo in so določeni v razpisnem besedilu pri vsakemu doktorskemu študijskemu programu posebej.  Prijavo za vpis v doktorske študijske programe kandidati oddajo preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/prijava.

Kandidati, ki se ne bodo prijavili na Razpis za vpis v doktorske študijske programe 3. stopnje, se kasneje ne bodo mogli vpisati v doktorski študijski program 3. stopnje. Takih kandidatov ARRS ne bo financirala kot mlade raziskovalce, čeprav bodo izbrani na razpisu za mlade raziskovalce.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.