Obvestilo o razpisu za študentski zbor ŠOU in ŠOVZ

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani je razpisala redne volitve v študentski zbor ŠOU LJ in upravne odbore ŠOVZ za obdobje od leta 2022 do 2024. Razpis je odprt od 26. 8. do 16. 9. 2022.

Posameznik ali predstavnik liste kandidatov mora vložiti obrazec, ki mu priloži še originalno potrdilo o statusu študenta v volilni enoti, v kateri kandidatka kandidira. Upoštevale se bodo kandidature, ki bodo na sedež ŠOU v Ljubljani prispele do 16. septembra ali bodo na pošti oddane do istega datuma.

Besedilo razpisa, po katerem bodo upoštevane tudi vloge, oddane priporočeno po pošti, se sicer ne sklada z junija sprejetim volilnim pravilnikom, ki zahteva izključno osebno vložene kandidature, a pojasnila glede diskrepance med dvema dokumentoma ŠOU še ni podal.

Volitve bodo potekale v sredo, 12. oktobra, od 9. do 18. ure. Več informacij najdete na spletni strani www.sou-lj.si pod zavihkom Javne objave in razpisi.

razpis_rednih_volitev_v_sz_in_uo_sovz_2022-2024

priloga_1_-_samostojna_kandidatura priloga_2_-_kandidatura_na_listi

priloga_2_-_kandidatura_na_listi

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.