Odprte so prijave na program EIT JUMPSTARTER

Kaj je EIT Jumpstarter?
To je mednarodna ustvarjalna skupnost, napredno znanje, edinstven program, strokovni trenerji in mentorji. Namen brezplačnega programa je podpreti imetnike idej, da svoje ideje spremenijo v posel. Inovatorjem in podjetnikom pomagamo zgraditi izvedljiv poslovni model okoli njihove inovativne ideje o izdelku ali storitvi, ga potrdimo in če se izkaže, da je njihova poslovna ideja trajnostna, jih spodbujamo k ustanovitvi podjetja.

Kdo se lahko prijavi?
Na natečaju lahko sodelujejo vsi posamezniki in ekipe fizičnih oseb, ki imajo stalno prebivališče v Sloveniji.

Fizična oseba: raziskovalci, magistrski in doktorski študenti ali raziskovalne skupine z univerz in raziskovalnih organizacij, strokovnjaki, podjetniki ali lastniki idej, ki imajo idejo/rešitev, usmerjeno na zgoraj omenjene trge in želijo ustanoviti podjetje.

Prijave lahko vloži en sam nosilec ideje ali skupina oseb, ki jo zastopa kontaktna oseba. V skupini ni vnaprej določenega števila članov, vendar sta do financiranja upravičena največ dva (2) člana.

Kaj dobim v programu Jumpstarter?
Udeleženci programa imajo spretnosti in znanje za zagon svojega podjetja, kot del alumni skupnosti pa od skupnosti EIT dobijo nadaljnjo podporo in namensko svetovanje glede naslednje faze razvoja poslovanja. Skupinam pomagamo pri povezovanju s potencialnimi partnerji, regulatornimi organi, potencialnim dobaviteljem ali prvimi kupci (B2B). Srečajo se z velikimi inovacijskimi središči v Evropi, kar je pomembno, kadar želijo vstopiti na tuje trge.

Najboljše ideje prejmejo tudi denarne nagrade.

Časovnica:

Pripravljalna delavnica: 25.3.2021 od 14:00 do 15:30

           https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcvcO6vrzgiGN0hpzrY7xdSrGv0EMmHSfGS (OBVEZNA JE PREDHODNA REGISTRACIJA!)

  • Rok za oddajo poslovnih idej: 16. april 2021 do 23:59 (po srednjeevropskem času)
  • Izbor idej in povabilo na bootcamp: 16. maj 2021
  • Bootcamp: junij 2021
  • Lokalna usposabljanja: september 2021
  • Veliki finale: november 2021

Kako se prijavite?
Preko spletne strani https://apply.eitjumpstarter.eu/.

Naslednji koraki:
V EIT Jumstarter sodelujejo  EIT Health, EIT RawMaterials, EIT Food, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing in EIT Urban Mobility. Vsaka vertikala ima nadaljevalno fazo razvoja ideje, pospeševanja poslovanja in rasti. Sodelovanje na Jumstarterju je odlična vstopna točka za vse nadaljevalne programe.

Več o programu na https://eitjumpstarter.eu/.

Več informacij v angleškem jeziku
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.