Plavanje za študente s posebnimi potrebami

Rekreativna vadba bo potekala vsako sredo, od 16.00 do 17.00 ure, na bazenu Fakultete za šport Univerze v Ljubljani (Gortanova 22). Na plavanje se študentke in študenti prijavijo na elektronski naslov cod@uni-lj.si. Vadba bo potekala v manjši skupini pod vodstvom Kristine Žagar, diplomirane športne trenerke.

Kaj: rekreativna vadba Plavanje

Kdaj: sreda, od 16.00 do 17.00 ure

Kje: Fakulteta za šport Univerze v Ljubljani, Gortanova 22, Ljubljana

Prijava: na e-naslov cod@uni-lj.si

Opomba: Na program bodo sprejeti samo študenti, študentke s posebnimi potrebami. Za vstop v objekt je treba izpolnjevati enega izmed pogojev PCT (samotestiranje za rekreacijo ne velja).

O izvajalki: Kristina Žagar, diplomirana športna trenerka, izhaja iz plavanja, kjer se je v dobrih desetih letih dela in nabiranja izkušenj srečala z otroki, odraslimi, starostniki, invalidi in osebami s posebnimi potrebami. Dela kot kondicijska in plavalna trenerka v para-plavalni reprezentanci, skrbi za plavalno znanje rekreativnih triatloncev in deluje kot trenerka mlajših selekcij v vaterpolu.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.