Predavanje Moč zmagovalne miselnosti

Vabljeni na predavanje Moč zmagovalne miselnosti:

  • Datum: sreda, 8. 11. 2017
  • Ura: od 15.00 do 18.00
  • Kje: Fakulteta za elektrotehniko, predavalnica P1

Kakšna je formula zmagovalne miselnosti? Koliko odličnih navad že imate in koliko vas ovirajo določena prepričanja in negativne informacije iz okolja? Zmagovalna miselnost je način življenja – je navada! Presekajte negativna prepričanja in zgradite »neuničljivo miselnost«, ki zmaga v vsaki situaciji.

Pridružite se nam na predavanju Moč zmagovalne miselnosti, ki ga zaradi izrednega interesa ponavljamo in vabimo nanj vse študente fakultet in akademij Univerze v Ljubljani. Na njem boste spoznali, na kakšen način razmišljajo in delujejo uspešni ljudje, ter se naučili to vpeljati v svoj vsakdan. Predavatelj bo prikazal zmagovalni »mind set« in koristi takšnega načina razmišljanja. Spoznali boste temelje zmagovalne miselnosti, na kakšen način delujejo človeški možgani in kako pomembni so jasno postavljeni cilji. Skozi praktične primere boste odkrili, kaj lahko vse z zmagovalno miselnostjo dosežete.

Delavnico bo vodil priznani mednarodni trener in coach Branko Žunec. Je trener v pravem pomenu besede. Specializiran je za vodstvene treninge, predvsem s področja Business Coachinga; to področje nenehno razvija, nadgrajuje in dokazuje njegovo uporabnost v praksi. Zaznamuje ga edinstven pristop: lahkotno podaja zahtevne teme, v katerih prepleta neštete primere iz poslovnega in športnega sveta ter jih obogati z veliko energije in humorjem. Na njegovih delavnicah udeleženci spoznajo pomen zavedanja odgovornosti za realizacijo dogovorjenega, komunikacijskih veščin, motivacije ter reševanja konfliktov. Razvija lastne modele in programe, znanje nadgrajuje z izobraževanji v tujini. V slovenskem izobraževalnem prostoru je dokazal, da se lahko ljudje veliko naučijo tudi, ko so pri tem sproščeni ter se počutijo dobro. Za seboj ima več kot 10.000 ur treningov doma in v tujini (Nemčija, Hrvaška, Srbija, Švica, Bolgarija, Francija, ZDA in Čile).

Dogodek je brezplačen, vendar je število mest omejeno. Potrebne so prijave: .

Namenjen je vsem študentom in zaposlenim Univerze v Ljubljani.

INFORMACIJE
mag. Klemen Marinčič: klemen.marincic@uni-lj.si, Andreja Jurček: andreja.jurcek@uni-lj.si

V primeru premajhnega števila prijavljenih si pridržujemo pravico do odpovedi dogodka. S prijavo na dogodek dovoljujete fotografiranje in snemanje ter objave na socialnih omrežjih na profilu ter za druge potrebe promocije Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.