Predstavitev DBU štipendijskega sklada- Nemška zvezna fundacija za okolje

Študentje, diplomanti in mladi raziskovalci, vabljeni na spletno predstavitev DBU (Deutsche Bundesstiftung Umwelt) štipendijskega programa v torek, 6.2.2024 ob 17.00.Štipendijski program Nemške zvezne fundacije za okolje magistrantom ponuja možnost pridobitve dodatne strokovne usposobljenosti za reševanje nalog varstva okolja in ohranjanja narave. Štipendija vključuje šest do dvanajst mesecev usposabljanja v Nemčiji, vključno z večtedenskim intenzivnim tečajem nemščine. Najboljši štipendisti se lahko potem prijavijo tudi na 6 mesečni financirani projekt izveden v Sloveniji.

Rok za prijavo poteka vsako leto 5. Marca in 5. Septembra.Vabljeni vsi, ki boste študij kmalu zaključili ali pa ste ga zaključili v zadnjih 5 letih.Vabljeni udeležitve preko spodnjega zoom linka, 6.2.2024 ob 17.00, kjer bomo predstavili potek prijave, štipendirane projekte iz prejšnih let in odgovorili na vaša vprašąnja:https://us06web.zoom.us/j/89327235556?pwd=GxFookVVKIlsqUSzxgNbHsyLCcFxqG.1Več informacij o štipendijskem programu najdete na spletni strani DBU: https://www.dbu.de/en/promotion/moe-fellowship/

ali preko maila: dbu.slovenija@gmail.com

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.