Pričetek pouka za študente na Oddelku za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje

Pričetek pouka

bo za vse študente na OTGO v ponedeljek, 3. 10. 2022, po urniku. Izredni študenti GMT-I pričnejo s poukom 20. 10. 2022, dodatno obvestilo pa prejmete naknadno.

Urniki

se v prvih dneh študija lahko še spreminjajo, zato jih dnevno spremljajte. Objavljeni so na: https://wise-tt.com/wtt_ulntf/ in na spletnih straneh.

Vaje

Prvi teden vaj ni, razen če ni drugače sporočeno s strani profesorja. Vse v zvezi z vajami (skupine, navodila…) boste izvedeli na prvih predavanjih.

Izbirni predmeti

Vsi, ki imate v tem semestru izbirne predmete na 2. stopnji (magistrski študij), bodite pozorni, če se vsi pojavijo na urniku. Na urniku so vsi izbirni predmeti, razen tistih, kjer je število študentov manjše od 5 in bodo potekali v obliki konzultacij. Takoj ob začetku pouka se zglasite pri nosilcu predmeta, da vam predstavi obveznosti.

Prostori

Prostore in predavalnice si lahko ogledate na: https://www.ntf.uni-lj.si/igt/o-nas/prostori/

Sprejem brucev NTF

Sprejem brucev bo potekal pri predavanjih po sledečem razporedu:

  • 1. letnik Grafične in interaktivne komunikacije (GIK): 8.00 v P-206 – pred predavanji Tiskarski postopki 1 (in nadaljujete s predavanji)
  • 1. letnik Grafične in medijske tehnike (GMT – redni): 9.00 v P-104 – pri predmetu Osnove likovnega izražanja
  • 1. letnik Grafične in interaktivne komunikacije-magistrski (GIKM): ob 13.30 v P-104 – pri predavanju Vizualizacija informacij (nekateri imate že prej predavanja po urniku!)
  • 1. letnik Oblikovanje tekstilij in oblačil (OTO): 11.00 v Modelirnici – pred predavanji Oblikovanje oblačil 1a (in nadaljujete s predavanji)
  • 1. letnik Oblikovanje tekstilij in oblačil (OTO-M): 13.00 v Tekstilnici (5. nadstropje)
  • 1. letnik Tekstilno in oblačilno inženirstvo (TOI) in Načrtovanje tekstiliji in oblačil (NTO): 11.00 v P-502 (predavanja ta dan potekajo po urniku; TOI že ob 8.00, NTO ob 13.30)

Študentska identiteta

S prevzeto študentsko identiteto lahko vstopate v/uporabljate:

Še nekaj koristnih informacij je objavljeno na povezavi.

Tradicionalni pozdrav brucem bo potekal 3. 10. 2022 med 16. in 20. uro na Kongresnem trgu.

Uspešno študijsko leto!

Vodstvo NTF

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.