Pridobite mednarodne študentske izkušnje – Trust Eutopia zaposluje

Želite pridobiti mednarodne študentske izkušnje in poznanstva po vsej Evropi? Pridružite se multidisciplinarni skupini študentk in študentov, ki vodijo možganski trust EUTOPIA (EUSTT) in sodelujte s kolegicami in kolegi z desetih prestižnih evropskih univerz, ki sestavljajo zvezo EUTOPIARazpisanih je več delovnih mest, prijave so možne do 21. januarja 2022.

Kaj je možganski trust EUTOPIA?

EUSTT je namenjen ustvarjanju platforme za izmenjavo znanj in razvijanje novih idej, ki bodo prispevale k družbenemu napredku. Trust vodi raznolika skupina študentk, študentov in raziskovalk, raziskovalcev, ki lahko v okviru možganskega trusta objavljajo svoja dela in priporočila. Poleg tega ponuja usposabljanje za pridobivanje različnih veščin, ki omogočajo vključevanje študentske skupnosti v postopke oblikovanja politik in odločanja o njih ter s tem pozitivno vplivanje na družbo.

Zakaj se prijaviti?

EUSTT je začel delovati lani in je že postal največja študentska pobuda v zvezi EUTOPIA. Študentkam in študentom ponuja priložnost delati z raznoliko ekipo in pridobivati izkušnje v mednarodnem, stimulativnem okolju ter hkrati graditi mrežo stikov po vsej Evropi. V prihodnosti pa boste morda imeli priložnost odpotovati v tujino in se udeležiti različnih dogodkov in aktivnosti zveze EUTOPIA in boste zadolženi za organizacijo dogodkov s pomembnimi gosti.

Ker se EUSTT še naprej razvija in raste, so trenutno odprta naslednja delovna mesta:

Razpis je odprt do 21. januarja 2022. Več informacij in navodila za prijavo najdete na spletni strani EUSTT.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.