Prijavite se na tekmovanje Popri

Še 14 dni nas loči do prijave na tekmovanje POPRI. Do 21. marca, do polnoči, lahko mladi oddajo poslovni model in prototip ali rešijo enega od 4 Kolektorjevih izzivov. V vlogi mentorjev ste lahko največ 5 poslovnim modelom, prijavite lahko tudi naloge, ki ste jih skupaj izdelali v sklopu šolskega ali študijskega procesa

Na pozabite na obvezne in dodatne vsebine!

Ob prijavi je potrebno izpolniti vsa poglavja, ki jih najdete v predlogi. Priporočljivo je, da mladi izdelajo preprost prototip in ga testirajo s pomočjo prvih intervjujev s kupci. Prototip lahko predstavijo tudi v kratkem, 1 minutnem videu, posnetem kar s pametnim telefonom.

Razkrivamo člane komisije

Komisija tekmovanja POPRI je sestavljena iz podjetnikov, direktorjev, lastnikov podjetij in ključnih kadrov v podjetjih (70 %) ter strokovnih sodelavcev v organizacijah za spodbujanje podjetništva in pedagoških delavcev z znanji iz metodologij vitkega podjetništva (30 %).

Letos v komisiji sedijo predstavniki iz Kolektor Ventures, Instrumentation Technologies, ABC Pospeševalnika, Winestronaut, I Like Tofu, Salonit Anhovo… Seznam strokovne komisije si oglejte tukaj.

 Rezervirajte si vstopnico za Zaključno prireditev

Strokovna komisija do 10. aprila izbere 10 polfinalistov v posamezni kategoriji, ki bodo 17. aprila v Novi Gorici predstavili svojo idejo v obliki kratke ustne predstavitve, v startup svetu bolj poznane kot pitch.

Zmagovalec bo znan že v popoldnevu, na zaključni prireditvi in slavnostni podelitvi nagrad v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica. Na zaključni prireditvi tudi vsako leto pripravimo nepozaben družabni program. Vstopnice bodo na voljo BREZPLAČNO tudi za tiste, ki se ne uvrstijo v finale – pridružite se nam na zabavno-poučnem dogodku in rezervirajte svojo vstopnico že danes!

 Za vse informacije smo dosegljivi na email popri@primorski-tp.si. Novice o tekmovanju najdete na profilu www.facebook.com/popripopri ali na spletni strani tekmovanja POPRI.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.