Projekt Excellence-in ReSTI

V okviru projekta Projekt Exellence-in-ReSTI, ki bo trajal do 31.7.2019 in katerega cilj je oblikovanje inovativnega učnega sistema za usposabljanje mladih projektnih vodij na področju družbenih in tehnoloških inovacij v podonavski regiji, ste vabljeni študeni zadnjih letnikov dodiplomskega študija, na predstavitev možnosti udeležbe na brezplačnem pilotnem izobraževanju Projektno vodenje družbeno in tehnološko inovativnih projektov.

Petindvajsetim izbranim kandidatom v podonavski regiji bodo poleg brezplačnega izobraževanja povrnjeni tudi stroški udeležbe (bivanje in pot).

Predstavitev projekta bo potekala v prostorih FDV, v četrtek 19.04.2018 ob 16:00.  Trajala bo predvidoma 1 uro. Na njej bodo prisotni dobili podatke o vsebini projekta, izobraževanju, ki bo potekalo v šolskem letu 2018/2019 in  imeli možnost postavljati vprašanja o njem in o potencialni prijavi.

Prijave na dogodek, pošljite najkasneje do 16.04.2018, do 10:00 CET na e-mail naslov: mateja.strasek@fdv.uni-lj.si.

 

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.