Razpis štipendijskega sklada Nemške zvezne fundacije za okolje- ZAKLJUČEN

ŠTIPENDIJSKI PROGRAM NEMŠKEZVEZNE FUNDACIJE ZA OKOLJE (DEUTSCHE BUNDESSTIFTUNG UMWELT – DBU) za magistrirane v zadnjih 5 letih. 

 Štipendijski program Nemške zvezne fundacije za okolje univerzitetnim diplomantom omogoča pridobitev dodatne strokovne usposobljenosti za reševanje nalog varstva okolja in ohranjanja narave v njihovih matičnih državah.Štipendijski program traja od šest do dvanajst mesecev (1350 eur/mesečno) in vključuje večtedenski intenzivni tečaj nemščine. Inštitucije, ki gostijo udeležence so univerze, raziskovalni inštituti, podjetja in društva v Nemčiji. Najboljši štipendisti se lahko potem prijavijo tudi na 6 mesečni financirani projekt izveden v Sloveniji.Prijave potekajo 2x letno (05.09. and 05.03), vsako leto, tako, da se informacija o DBU štipendijah, če želite, lahko objavi tudi kar med stalne novice.Če imate informacijo že objavljeno, pa najlepša hvala. Sama sem bila laništipendirana in imam zelo dobro izkušnjo z DBU, ki bi želel več sodelovati s Slovenijo.Več informacij in kontaktni podatki za vprašanja so dostopni na njihovi spletni strani: https://www.dbu.de/2600.html

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.