Razpis za štipendije za sodelovanje na tekmovanjih v tujini za leto 2023 (aktualno v 2024)- ODPRT

Spoštovani,

zunaj je  razpis Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada RS za štipendije za sodelovanje na tekmovanjih v tujini za leto 2023 (aktualno v 2024) – Slovenske izobraževalne, raziskovalne in strokovne ustanove lahko pridobijo sredstva za štipendiranje dijakov, študentov in njihovih mentorjev na individualnih ali skupinskih tekmovanjih iz znanja ali raziskovanja v tujini.

 Predmet javnega razpisa je dodelitev štipendij za sodelovanje dijakov, študentov in njihovih mentorjev na individualnih ali skupinskih tekmovanjih iz znanja ali raziskovanja v tujini, ki se začnejo med 1. 1. 2023 in 30. 9. 2024.

Rok za oddajo vlog je določen kot odprti rok in prične teči v četrtek, 1. 2. 2024, in traja do porabe sredstev, vendar najdlje do 4. 10. 2024.

Več: https://www.srips-rs.si/vsi-razpisi/razpis/stipendije-za-sodelovanje-dijakov-studentov-na-tekmovanjih-v-tujini-za-leto-2023-344-jr

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.